Vakantiehuisje De Mitra

Verscholen tussen de bossen en achter de woonboerderij ligt  'de Mitra'.

Het geheel vrijstaande vakantiehuisje straalt rust en warmte uit. Niet voor niets vertellen bezoekers dat de aardstralen juist zijn op deze grond.

 

Er is digitenne tv met dvd en een stereo setje geschikt voor cd, iPod of gsm voor de muziekliefhebber.

In de badkamer is een douche, toilet, een bergkast en wastafel. Er is een föhn aanwezig en er bestaat de mogelijkheid een badhanddoeken pakket te huren.

 

Tussen 'de Mitra' en 'de Bohemian' is voldoende begroeiing zodat je op beide plekken optimaal van je rust en privacy kunt genieten. De opgang is separaat, alleen de parkeergelegenheid en de zonneweide delen we met elkaar.

 

Naast 'de Mitra' staat het warme saunahuisje. Deze is met jouw boeking mee te reserveren

De Mitra biedt u alle privacy met haar eigen terras waar u in de ochtendzon heerlijk van het ontbijt kunt genieten. De vuurkorf en de picknicktafel nodigen uit tot gezellige warme avonden onder de sterren.

Slapen kan beneden in de slaapkamer op een heerlijke boxspring (1.60 x 2.00) of romantisch boven op de slaapzolder. Het enige wat u hoort in de ochtend zijn de vogeltjes.

De woonkamer heeft een comfortabele 3-zits sofa en een leesstoel. Bij de openslaande terrasdeuren staat een eettafel met stoelen. Er is een open hoekkeuken met koelkast, 4-pits kookplaat en een oventje.